1, 2, 3 – Skotland!

Vi er checket ind, og vores boarding pass er printet. Kufferten er fyldt med både sommerkjoler og striktrøjer, paraplyer og solbriller, og min håndbagage er pakket med kamera, pas og en god bog. I min medbragte notesbog er adresser på museer, caféer, butikker og parker, vi skal forsøge at komme forbi. Der er også nødplaner i tilfælde af regnvejr, gråvejr og stormvejr. Jeg er helt rejseklar, og Nico farer rundt for at pakke de sidste skjorter.

 
Jeg glæder mig. Jeg glæder mig så meget. Om lidt tager vi på eventyr. 
 

 

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.