25 facts

1: Jeg tror, lyden af regnvejr er min yndlingslyd. Det er så fredfyldt, skrøbeligt, smukt.
2: Jeg elsker påske. Måske fordi det er så pastelfarvet og tuttenuttet; lysegule kyllinger, lyserøde kaninbamser og æg malet med klodsede vandfarver.
3: Måske kommer jeg ofte til at fremstå alvorlig – især på skrift. Det er jeg ikke. 
4: Nico har forbudt mig at synge. Og nynne. Min sangstemme er nemlig ikke-eksisterende.
5: Da jeg var lille gik jeg til standarddans. Jeg dansede i turneringer og var særligt god til quick-step og jive. 
6: Jeg ville gerne tro på skæbne. Det ville gøre alting så meget lettere, hvis det frie valg ikke fandtes, og man bare kunne trække på skuldrene, mumle “alting sker af en grund” og skyde skylden på skæbnen. 
7: Jeg elsker æbler. Og appelsiner. Og pærer. Jeg tror faktisk, jeg kunne leve af frugt.
8: Mine ben er altid fyldt med blå, lilla og gule mærker. Jeg kommer nemt til skade, og jeg er meget klodset – særligt når jeg er fuld.
9: Jeg er så stædig. Når jeg får af vide, der er noget, jeg “ikke kan”, gør jeg alt for at bevise det modsatte.10: Jeg hader at køre bil. Jeg føler mig aldrig tryg bag rattet – men ok, jeg dumpede også min køreprøve 5 gange (ups!). 
11: Jeg samler på Disney DVD’er og Mumi krus.
12: Min storesøster er min bedste veninde. Der er også kun halvandet år imellem os.
13: Jeg elsker at køre i tog, men jeg hader at køre i bus.
14: Sommetider taler jeg med mig selv. Og når jeg er hjemme hos min mor, taler jeg ofte med min kat (freaky catlady in-waiting). 
15: Jeg er en julegris. Jeg elsker julesange, julepynt, julegaveindkøb, julebageri og duften af gran. Jeg går all in på pynteriet herhjemme, og min søster har ofte sagt, at det ligner, at “Julemanden har kastet op i min lejlighed“. Oh well.
16: Mit år på efterskole var både det værste, det hårdeste og det bedste år i mit liv. Det har gjort mig, til den jeg er, men jeg ville aldrig gøre det igen. 
17: Jeg forsøger virkelig at være et godt og venligt menneske. Der er så meget ondskab i verden, så hvorfor skulle jeg (bevidst) bidrage til det? 

 

18: Grey’s Anatomy, Gilmore Girls, Beverly Hill 90210, FRIENDS, The OC og The White Queen er mine yndlingsserier. Jeg kan se dem igen og igen og igen …
19: … Generelt er jeg vist bare en repeat-person. Jeg opdager sjældent ny musik, nye film eller nye yndlingsbøger, men holder tværtimod fast i det jeg kender, og det jeg ved, jeg elsker. Lifehouse har været mit yndlingsband siden 2005, og jeg har stadig ikke fundet et nyt. På den måde er jeg meget trofast.
20: Jeg har set meget af verden, men jeg har ikke set meget af Danmark. Kun fra et togvindue, og det tæller vist ikke rigtigt, vel? 
21: Det værste jeg ved er at blive stemplet som uintelligent. Den fordom har jeg kæmpet med hele mit liv.
22: Jeg glæder mig til at blive mor og til at få børn, men det bliver ikke foreløbigt, og jeg har alt andet end travlt. 
23: At tage ting på gefühl er et vigtigt begreb i min verden. Jeg er typen, der improviserer.
24: Lange søndagsgåture er muligvis det bedste, jeg ved. Især hvis jeg er alene. Med høj musik i mine ører.
25: Som barn var jeg meget genert. I dag er jeg nok det modsatte. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *