A care package

Her i påsken har jeg hygget mig med at sammensætte små påskekurve til et par af mine veninder. Købe chokoladeæg og skrive kort, binde sløjfer og sprede glæde. Når man ikke kan ses eller kramme, må man finde andre måder at vise lidt omtanke på. Og det har også sin charme.

Midt i al gaveriet besluttede jeg mig også for at sammensætte en lille kærlighedspakke til mig selv – dét skal man nemlig også huske indimellem, ikke? Magasin havde tilbud på nærmest alt, og jeg så mit snit til at tanke op i beauty-lageret og sætte fokus på lidt selvforkælelse. Derfor fik jeg for nylig en (næsten udelukkende) lyserød pakke med en sammensætning af de gode favoritter:

  • Acai anti-age facial cream fra Rudolph Care. Verdens absolut bedste ansigtscreme, der virkelig fugter og plejer min hud.
  • Acai hand cream fra Rudolph Care. Er jeres hænder også ved at tørre helt ud af al den håndvask og håndsprit? Mine er blevet helt ru. Og dét kræver altså en god, god håndcreme.
  • Tromborg eye gel. Jeg læste for nylig, at øjencreme hverken virker eller er nødvendigt. Det skal jeg bestemt ikke gøre mig klog på, men åh hvor jeg elsker den kølende fornemmelse, jeg får af Tromborgs. Den både fugter og minimerer følelsen af tunge og trætte øjne. Jeg vågner først efter, jeg har kastet den i hovedet.
  • Philosophy shower gel. Min absolut yndlings shower gel. Faktisk har jeg sommetider gemt den for Nico i mit skab, fordi jeg ikke føler, han nyder den nok til at måtte bruge den – haha! Men sommetider er det tid til lidt luksus, og ting er til for at blive brugt. Så nu har jeg tanket op igen.
  • Lyselilla Mumi-krus. Muligvis mit fineste køb i lang, lang tid. Jeg elsker den forfængelige og dagdrømmende Snorkfrøken, og det her krus fanger hende så godt. Perfekt til morgenteen på altanen.
  • Østerlandsk vaniljete. Jeg er slemt forfalden til te fra Østerlandsk Thehus og havde lyst til at prøve en ny. Vaniljeteen er virkelig god og meget aromatisk – selvom jeg stadig tror, min absolutte favorit er deres pebermyntete.

Husker du også at forkæle dig selv i den her tid?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *