A Skirt Made for Twirling

Sommetider mistænker jeg mig selv for at være født i det forkerte århundrede. Jeg er sådan en nostalgiker og længes efter øjeblikke, der for længst er passeret og tider, jeg end ikke har levet i. Måske er det en bivirkning af at have læst så mange bøger; at være vokset op med heltinder og helte fra 1800-tallet. Den slags sætter spor.

Netop derfor er jeg så begejstret for det litauenske tøjmærke Sondeflor. De producerer etisk forsvarligt tøj, der ligner noget fra en eventyrbog. Jeg har tidligere skrevet om deres kjoler, men i dag vil jeg sende en kærlighedserklæring til deres nederdele; store skørter skabt til at snurre rundt i, i en sky af blødt linned. Jeg synes simpelthen, det er noget af det fineste. Og helt perfekt til mennesker som jeg, der godt kan lide at lade som om, de befinder sig i fortiden. Bare for en stund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *