Birthday girl

Jeg har haft en hel fødselsdagsweekend. I fredags spiste jeg fødselsdagsmiddag med mine forældre, i lørdags festede jeg med mine venner og veninder, og i søndags fyldte jeg 25. Dagene har været fyldt med søde mennesker, hygge og glæde – og ikke mindst en fest, som jeg sent vil glemme.
Det er sjovt, fordi når man planlægger noget i så lang tid, som jeg har planlagt denne fest, så bliver man ofte skuffet. Ligesom nytårsaften der altid omtales som ‘årets fest’, men som aldrig helt rigtigt er det alligevel. Men denne gang skuffede mine forventninger mig ikke. Faktisk slet ikke, for festen var så meget bedre, end jeg havde turde drømme om. Det er længe siden, jeg har haft det så sjovt, så rart og været sammen med så skønne mennesker. Hermed en lille festrapport fra i lørdags:

Festtemaet var Alice i Eventyrland, og jeg forsøgte at gøre vores lille stue så eventyrlig som muligt. Inden festen havde vi rykket sofaen ind i soveværelset og næsten tømt rummet for møbler, så der kunne være god gulv- og bordplads.
Jeg serverede velkomstdrinks i søde syltekrukkeglas fra Inspiration, min svoger fyldte balloner op med helium, og målet var at dekorere rummet helt i lyserøde toner og guldfarver. Det lykkedes rigtig godt, synes jeg.

Jeg havde den helt perfekte fødselsdagskjole på, som egentligt var et tilfældigt guldfund i en overset Vero Moda-butik i Varde af alle steder. Den gulvlange herlighed var lyserød, og jeg følte mig så fødselsdagsfin i den.


Nico lavede og serverede latterligt fotogen mad, som vi alle fyldte vores maver med. Forretten var bruschetta og asparges/bacon-snacks, og hovedretten var burgere, hotdogs og pizzaer i eventyrligt miniformat. Desserten glemte vi, da drinksene kom på bordet, men den skulle have bestået af kanelsnegle. Ingen af os manglede dem dog alligevel. 

Vi drak shots i massevis – af både den søde, sure, farvede og glade slags – blandede drinks, indåndede helium, hørte Disneysange og tog massevis af billeder med både blitzende polaroidkamera og digitalkamera. 

Jeg blev forkælet med søde kort og betænksomme gaver. Julie Sandlau-øreringe fra Nico, nederdel og top med matchende katteprint fra mine forældre fra dagen før, en kjole fra svigermor, mumikrus- fra søde venner og veninder, holdere til fyrfadslys, gavekort og bogstakke. Jeg er så rørt over al den omtanke.

Det var en fantastisk aften med en flok fantastiske mennesker. Vi dansede, skrålede og festede til den lyse morgen, og jeg faldt i søvn kl. halv syv om morgenen midt i et grineflip, fuldt påklædt og med min håndtaske i hånden. Mere komisk perfekt bliver det vist ikke. 


Og ps, i ægte bloggerstil lavede vi et helt særligt hashtag til festen. Søg på #Rikkeinwonderland på Instagram for at se flere, skøre billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *