De første gyldne efterårstegn

Der er snart flere blade på jorden end på træernes grene. I Kongens Have har der i flere uger ligget rødgyldne kastanjer og agern, og i Munke Mose er små klynger af svampe poppet op fra det rene ingenting. Graderne er dalet – blot for at stige igen, i denne uge.
Jeg har fundet striktrøjerne frem fra gemmerne, købt en velduftende æblete og Nico og jeg er ved at gense Game of Thrones. Det er hyggevejr, sofavejr, vandrevejr. Det er tid til lange bøger, stille eftermiddage og rare gøremål. Og jeg elsker det allerede.

Comments

  1. Orv, det var sødt sagt! Tusind tak! 🙂

    Og det gør jeg selvfølgelig gerne, men jeg er lidt nysgerrig: Er det en særlig billedgenre, du tænker på? Naturbilleder, stilbilleder, nærbilleder, selvportrætter? Eller bare min redigeringsproces generelt? Så ser jeg, hvad jeg kan gøre! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *