“If a little dreaming is dangerous, the cure for it is not to dream less but to dream more, to dream all the time.” – Marcel Proust

Jeg hedder Rikke, og i skrivende stund er klokken halv et om natten. Alle der kender mig ved, det er en sjældenhed at finde mig vågen på dette tidspunkt. Jeg er et udpræget A-menneske, og som regel er der kun to ting, der kan holde mig vågen til sent på natten; at læse og at skrive.

Så længe jeg kan huske, har jeg været besat af ord. Af at læse andres historier og beretninger og sammensætte mine egne. Det er derfor, jeg blogger.

“We meet no ordinary people in our lives.” – C. S. Lewis

Jeg er i slutningen af 20’erne og bor sammen med min kæreste i en lille lejlighed i midten af eventyrlige Odense. Jeg er håbløst forelsket i byen og kunne ikke forestille mig et bedre sted at bo. Det bærer bloggen her også tydeligt præg af.

Til daglig arbejder jeg med kommunikation, sociale medier og tekstproduktion hos et webbureau i Odense. Bag mig har jeg et par år i den danske forlagsbranche og en kandidatuddannelse i Litteraturvidenskab. Jeg bruger typisk hele min arbejdsdag på at skrive – og når jeg kommer hjem til min egen computer efter en lang arbejdsdag, skriver jeg videre.

Desuden er jeg en uforbederlig optimist med hang til melankolsk musik. Jeg er en samler af rang og samler særligt på Mumi-krus, Jane Austen-romaner, kjoler med store skørter og gode øjeblikke. Her på bloggen vil du typisk finde lidt af det hele. Velkommen til!