Forelsket i Edinburgh vol. 2

Jeg aner ikke, hvor spændende de her indlæg er for jer at læse. Jeg har bare brug for at skrive dem, brug for at fumle med billeder, drømme mig tilbage og fundere lidt over, hvad det egentligt var, der fik mig til at falde så hovedkuls for Edinburgh.
Hvad jeg er nået frem til? Slet ingenting. Kærlighed kan ikke forklares.
 
Jeg vender tilbage i løbet af næste uge med lidt mere brugbare tips til restauranter, caféer og uundværlige seværdigheder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.