Gaveglad;

Havde I en fantastisk jul? Det havde jeg. Jeg havde været syg lige op til jul med feber og forfærdeligt ondt i halsen. Lillejuleaften hostede jeg stadig og var tung i hovedet, men det klarede op, og jeg nåede at blive frisk til juleaften. Heldigvis. Det var nemlig sådan en skøn aften med god mad, pakkelegssjov, grineflip under en mærkværdig techno-version af “Julebal i Nisseland” mens vi gik rundt om juletræet, Disneys juleshow, chokoladeknapper i massevis – og naturligvis, skønne gaver. 
I går vandrede vi rundt i nattøj, så film, spiste slikrester og kagerester, lige indtil det blev aften og tid til en lille julefrokost. Derefter kørte min søster og jeg tilbage til Odense, hvor jeg lige nu sidder i lejlighedens lille stue og er ved at pakke ud igen. Jeg har slæbt en masse skønne gaver med hjem, og sidder og nyder dem lidt. Efter jul bliver jeg altid sådan et lille barn igen, og ‘leger’ lidt med alt det, jeg har fået – bladrer i nye bøger, drikker te af nyt mumikrus, tester hårprodukter, fumler med en ny rygsæk og dufter til ny parfume. Jeg har virkelig fået de mest fantastiske gaver, som har blæst mig helt bagover. Det er næsten for galt … 

Nico stjal mit åndedrag med sin gave. Op til jul havde han været meget hemmelighedsfuld og hintet om en gave, han kun kunne købe i København. Jeg anede ikke, hvad han talte om, og havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg juleaften ville blive mødt af Christian Louboutins eventyrlige indpakning. 
Det var så surrealistisk. Det er sådan noget, som sker for piger i romantiske komedier eller Sex and the City-afsnit. Jeg sad i flere minutter og stirrede på skotøjsæsken, før jeg overhovedet turde åbne den. Jeg var så overvældet over en så stor gestus; og over en kæreste, som åbenbart lytter efter, når jeg mumler om drømmekøb og ønskeopsparinger.
For Nico gav mig ikke bare et par sko; han gav mig de sko, jeg drømte om. Helt klassiske og elegante sorte hæle; en smuk, smuk, smuk gave som vil følge mig i rigtigt mange år. Imponerende nok, valgte han den helt rigtige hælhøjde, den finish jeg drømte om, og for at afslutte skoeventyr helt rigtigt, passede skoene også perfekt. Det var et Askepot-øjeblik.

Det er selvfølgelig en helt vildt dekadent gave. En gave som ikke alle vil kunne forstå eller se fornuften i. Og måske er det slet ikke fornuftigt overhovedet; men åh, hvor er det romantisk. Og fantastisk. Og helt hundrede procent, kun noget Nico kunne finde på at gøre. Og det, og så meget andet, gør det til verdens bedste gave.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *