Hello February!

Jeg synes virkelig, januar var lang i år. Indrømmet, januar er altid en lang måned. Men i år føltes den næsten endeløs; så grå og energiløs og efterårslignende. Den seneste uge har jeg egentligt blot ventet på, at februar ville tage over. Måske fordi, en ny måned føles som en frisk start. Eller måske bare fordi, jeg har mange rare ting planlagt.

Februar kommer både til at byde på en lille håndfuld kulturoplevelser, familietid, alenetid og venindeaftaler. Og forhåbentligt også lidt mere af det lys og det solskin, jeg fik i forsmag på i den forgangne weekend. For et eller andet sted undervejs i januar, opgav jeg håbet om sne og begyndte i stedet at vente på forår.

I denne februar vil jeg:

 • … Se Odense Teaters version af Skønheden og udyret. Jeg skal faktisk se den på fredag, og jeg er så spændt på, hvordan de griber det klassiske eventyr an.
 • … Invitere min søster over til Oscar-genudsendelse og fyraftensdrinks. Det er efterhånden en tradition at se showet sammen, og det er simpelthen så hyggeligt – men eftersom jeg ikke kan se udsendelsen live i år, må en genudsendelse må være løsningen.
 • … Nyde lidt alenetid herhjemme. Nico skal til Ukraine med arbejdet i en uge, så jeg må få det bedste ud af lidt mig-tid og læsero. Hvis jeg får tid, tror jeg, jeg vil forære mig selv en solotur i biografen.
 • … Apropos Nicos rejse; Jeg har aftalt med en god studieveninde, at vi skal tilbringe Valentinsdag sammen. Med en masse snacks og Jane Austen-film. Jeg synes, det er den bedste idé i verden!
 • … Spise fastelavnsboller! Jeg har slet ikke spist en eneste endnu – og det er vel nærmest helligbrøde? Det er jo den bedste form for sæsonspise.
 • … Blive lidt klogere på animationer og filmklip via telefonen. Min fagforening udbyder så mange spændende webinarer, og jeg er muligvis gået lidt amok med tilmeldingerne på det seneste. Jeg elsker fagligt nørderi!
 • … Gå lange ture og nyde de første, spæde (og alt for tidlige) forårstegn. Gerne med kameraet på slæb.
 • … Til koncert i København med Sum 41! Godt nok på en hverdag og med et værre transportkaos – men det er alt besværet værd, og jeg glæder mig. Koncerter er blandt de bedste kulturoplevelser.
 • … Til barnedåb for svigerfamiliens mindste guldklump og fotodokumentere så meget, som jeg kan. Det har jeg nemlig lovet de søde forældre som en lille gave.
 • … Besøge min mor i Vestjylland. Jeg har ikke været forbi siden jul, og jeg trænger til at vende tilbage til Vesterhavet og nyde lidt familietid.
 • … Læse en lang bog. En rigtig mursten, som man kan forsvinde ind i. Det er så længe siden, jeg har gjort det. Øverst på listen er Camilla af Fanny Burney.
 • … Kigge forbi Brandts Kunstmuseum for at se deres nye Pixar-udstilling. Ved samme lejlighed bør jeg nok også få købt mig et årskort. De har så mange gode og fine udstillinger.
 • Blogge og Instagramme lidt mere regelmæssigt igen. Jeg har savnet min lille online dagbog – både som arkiv, men afgjort også som kreativt output. Nogle gange skal man bare minde sig selv om glæden ved at skabe noget og sende det ud i verden.

Hvad skal I lave i februar? Noget vildt, spændende eller vinterhyggeligt? 

Comments

  • Åh, tak! 🙂 Jeg er glad for, nogen stadig læser med. Det føles tit som om, jeg bare skriver i mit eget lille ekkokammer. Selvom det selvfølgelig også er hyggeligt nok!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *