Hello March

Er det forår nu? Min chef sagde stædigt i fredags, at hun glædede sig til weekenden, fordi foråret kom. Bare sådan. Skemalagt til den 1. marts. Gid det var så vel.

Men vi går lysere tider i møde. Jeg nyder hvert eneste sekund, dagene bliver forlænget med. De mørke morgener gør mig faktisk ikke så meget – jeg er vant til at stå tidligt op og færdes i morgenmørke. Også om sommeren. Nej, det er de mørke aftener, der stjæler min energi og mit overskud. Dagen føles som om, den er forbi, før den er begyndt. Men det vender heldigvis nu.

Den kommende måned byder på en masse rare planer; biografture, stand-up og bognørderi i selskab med gode mennesker. Jeg glæder mig allerede!

I denne marts vil jeg:

 • … I biografen! Jeg har ventet så længe på Little Womens premiere, der på uretfærdigvis har været så sen i Danmark. Men nu er det snart tid, og jeg glæder mig. Little Women er en af mine absolutte yndlingsbøger, og jeg kan slet ikke vente med at se, hvad en ny filmatisering har at byde på. Også selvom den rigtige Laurie i mine øjne altid være en ung og krølhåret Christian Bale.
 • … Til Litteraturquiz på biblioteket sammen med verdens fineste Rikke. Jeg glæder mig til en aften med bognørderi og hukommelseskvaler.
 • … Fremkalde nogle af de billeder, jeg har taget på de seneste. Og måske også købe ny film til mit polaroidkamera ved samme lejlighed – nu kommer lyset og de gode muligheder for kameraknipseri jo tættere og tættere på.
 • … Afprøve det nye brunchkoncept på Olivias Brasserie. En god brunch er simpelthen noget nær det bedste, jeg ved, og Olivias ser fantastisk ud.
 • … Booke sommerferie. Nico og jeg er splittede mellem solskinsferie og storbyferie. Jeg vil gerne til Wien, og han vil gerne til Grækenland. Måske er det på tide at blive enige.
 • … Nyde mine morgengåture. Hver dag går jeg en time frem og tilbage på arbejde – men nu flytter mit arbejde snart ind til byen, blot 10 minutters gang fra min lejlighed. Det bliver virkelig luksuriøst, men jeg kommer til at savne mine morgentraveture med podcast i ørerne.
 • … Se Rune Klans nye stand-up show, når han gæster Magasinet i Odense. Nico er ellevild med ham, og vi har allerede købt billetter.
 • … Få opdateret min Goodreads-profil. Jeg har virkelig forsømt den på det seneste, og det er en skam. For jeg kan meget godt lide at have et arkiv over det, jeg har læst.
 • … Gå på genbrugsjagt. Online. Jeg drømmer nemlig om at få læst hele L. M. Montgomerys forfatterskab, og det kræver altså, man graver dybt. Hun har skrevet mange bøger, og mange af dem er udgået – også på bibliotekerne. Derfor må jeg på skattejagt på alle de brugtbogs-sites, jeg kan komme i tanke om. Og det gør faktisk kun læseprojektet endnu mere hyggeligt, synes jeg.
 • … Til litteraturdebat på Brandts. Det handler om identitetspolitik og om, hvem der må, kan og bør fortælle om andre minoriteters oplevelser og historier i litteraturen. Enormt samtidsrelevant, komplekst og spændende. Jeg glæder mig til at blive klogere.
 • … Et smut forbi frisøren for at få maskeret min, efterhånden ret store, udgroning. Jeg har trukket den længe den her gang, og jeg glæder mig til at få lysnet lokkerne igen.
 • … Besøge en kær veninde i Aalborg. Det er alt for sjældent, jeg har tiden og muligheden, men nu skal det altså være!

Hvad byder din marts på? Noget rart eller forårsfint?

Trackbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *