Imponeret (over mig selv og ordet imponeret)

Den her halve uge har ikke været nem for mig. Af flere forskellige årsager. Den største er nok bare, at jeg har haft travlt og har løbet hurtigere, end mine ben kunne bære. Jeg fungerer fint under pres, men jeg vil helst undvære det og være i god tid. Med alting.

I dag vendte det hele dog, da jeg var til branchekonference og holdte et foredrag om bogsnak på sociale medier og tilhørende tendenser, tal og fremtidsvurderinger. Foredraget gik ganske fint (at holde det er en fest i sig selv – og jeg elsker at jeg forbedrer mine formidlingsevner fra gang til gang), men det bedste skete derefter. 

For en person hvis arbejde jeg virkelig beundrer, fortalte mig, at han var imponeret over mig. Og jeg blev imponeret over det faktum, at han brugte ordet imponeret. Det er et stort ord. Og et sjældent ord. Og jeg kunne ikke bede om et større skulderklap. 

Sommetider er et enkelt ord bare nok til at vende alt. Det var det i dag. 


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *