Jeg tømmer lige kameraet …

Jeg tager flere billeder, end jeg ved, hvad jeg skal gøre af. Lige for tiden er min største fornøjelse at gå ture i skoven og knipse løs. I og for sig kunne jeg også blot gå ture uden kamera; men der er noget ved at have et kamera i hånden, der bare forstærker ens sanser. Når man er på jagt efter motiver, ser man pludselig detaljer. Man værdsætter lysindfaldet og skovbundsfarverne langt mere. Og det holder jeg så meget af.
Så jeg fortsætter. Tager billeder, jeg aldrig skal bruge til noget som helst, blot fordi jeg godt kan lide den måde, jeg ser verden på gennem kameraet. 

Comments

  1. Hello Rikke Moller. I am a Pastor from Mumbai, India. I am glad to stop by your profile on the blogger and the blog post. I am also blessed and feel privileged and honored to get connected with you as well as know you and about you and your interest. I love getting connected with the people of God around the globe to be encouraged, strengthened and praying for one another. I have been in the Pastoral ministry for last 38 yrs in this great city a city with a great contrast where richest of rich and the poorest of poor live. We reach out to the poorest of poor with the love of Christ to bring healing to the brokenhearted. We also encourage young and the adults from the west to come to Mumbai to work with us during their vacation time. We would love to have you come to Mumbai to work with us during your vacation time. You could stay with us during your stay in Mumbai. I am sure you will have a life changing experience. My email id is: dhwankhede(at)gmail(dot)com and my name is Diwakar Wankhede. Looking forward to hear from you very soon. God's richest blessings on you, your family and friends. My email id is: dhwankhede(at)gmail(dot)com and my name is Diwakar Wankhede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *