Koncertåret 2017;

Vi er halvanden måned inde i året, og jeg har allerede købt fire koncertbilletter. Mit nytårsforsæt om at være mere kulturel og at have mere at se frem til, går allerede meget fint, synes jeg. Lige om lidt køber jeg også Tinderbox-billetten, som giver mig adgang til Jimmy Eat World, Sean Paul og Kings of Leon, men indtil da er her fire (meget forskellige) koncerter, som jeg glæder mig til: 

 
Fotocredit: Kevin Winter/Getty Images

Marts: Den her koncert er muligvis årets højdepunkt for mig. Det er i hvert fald tæt på, og siden jeg bookede billetterne har jeg nærmest ikke kunne tænke på andet! Jeg har så ofte talt om, at Ed Sheeran er en af de musikere, jeg allerhelst ville høre – og nu får jeg chancen! 
Jeg var nærmest hjerteknust, da han annoncerede sin tour, og den dag han skulle spille i Herning var en dag, jeg allerede havde booket til noget andet. Men lidt kreativ tænkning og to fantastiske veninder var løsningen, og nu skal jeg høre ham i Hamborg i stedet. Jeg glæder mig så meget til at synge med på ‘Castle on the Hill’, ‘Photograph’, ‘Don’t’ og alle de andre fan-tas-tiske numre – krydret med road-trip til Tyskland og fangirling med to af mine yndlingsmennesker. 

Fotocredit: Agnete Brun
April: Den her er lidt sjov. Og egentligt meget spontan. Da jeg opdagede, at Maria Mena kom til Odense (af alle steder!), blev jeg simpelthen nødt til at købe billetter til Nico og jeg. Det skyldes nok mest af alt nostalgi, for åh hvor sang vi meget med på ‘You’re the Only One’ og ‘When it Rains’, da vi var teenagere! Og nu skal vi så skråle med på dem live.
Sandheden er, at jeg nok aldrig var rejst land og rige rundt for at se Maria Mena. Men nu kom hun til Odense, og så var det altså oplagt. 

Fotocredit: Republic Records


Maj: Ariana Grande er egentligt ikke en musiker, jeg nogensinde havde tænkt mig at høre. Jeg kan knap nok hendes sange: men billetterne er en gave til en meget nær veninde, og jeg glæder mig til at dele den oplevelse med hende og vores kærester. Det bliver sjovt – og så må jeg lige lære hendes sange i mellemtiden.
 
Fotocredit: Billboard

Oktober: For nylig diskuterede min søster og jeg, hvilke musikere vi allerhelst ville se. Jeg nævnte Passenger og Ed Sheeran, og hun nævnte Lady Gaga som den ultimative oplevelse. Kort tid efter dukkede Ed Sheerans koncertdatoer op, og hun sagde ja til at tage med mig hele vejen til Hamborg for at opleve ham. Da Lady Gaga billetter derfor gik i salg denne uge, sagde jeg ja til at tage til den koncert med hende. Det er jo hendes drøm: og eftersom hun altid bakker op om mine, tager jeg gerne til den koncert med hende. Jeg har nærmest aldrig set hende så glad, som da vi fik billetterne i hus! 
Personligt glæder jeg mig til et kæmpeshow (for dét er altså noget, Gaga kan!), en stor oplevelse med min søster og til at hoppe i takt til musikken på koncertgulvet. For helt ærligt, hvem kan stå stille til ‘Just Dance’?

Har du planlagt nogle koncerter i 2017? Hvilke?


Comments

  1. Sikke nogle dejlige oplevelser, du har at se frem til, Rikke!
    Jeg skal til Phil Collins koncert til juni i London, hvilket jeg glæder mig helt vildt til! Jeg forventer som minimum en Disney sang eller to… 😉

  2. Åh ja, musik gør én så lykkelig <3 Og sikke mange koncerter du allerede har planlagt!

    I sidste uge startede jeg ud med en Metallica koncert sammen med mine to søstre, og det var så vidunderligt, så jeg stadig er helt oppe at ringe. De gamle mænd har endnu aldrig skuffet mig 🙂
    Til juni skal vi til Copenhell, hvor jeg især glæder mig til System of a Down og In Flames. Jeg har ikke været til det i 2 år, fordi jeg i øjeblikket bor på Grønland. Men i år flytter vi tilbage til DK – 4 dage før festivalstart, så vi kan nå at komme med til Copenhell 🙂 God planlægning!
    Og sidst men ikke mindst, regner jeg med, at min yngste søster og jeg skal til Søren Huss koncert i DRs koncertsal til november – han skuffer altså heller aldrig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *