Lately … #1

… Spist banan/nutella muffins, som Nico bagte til mig for at muntre mig op midt i en rædsom omgang opgaveskrivning. Det virkede meget godt, og de blev hurtigt spist. Intet siger “det skal nok gå altsammen” så godt som kage.

… Drukket adskillige kopper syndigt varm kakao med skumfiduser i og lovet mig selv adskillige fitnessture, når eksamensskrivningen var overstået. 

… Købt tulipaner. Tulipaner er muligvis de mest muntre blomster i verden. De spreder glæde, lys og vinterhåb i min stue og i mit hjerte.

… Fejret den sidste mundtlige eksamen med klirrende vinglas og søde veninder. Tiden fløj afsted, og mellem klokken 21 og klokken 5 var der en eller anden, der trykkede fast forward knappen i bund. Vi kom alt for sent i seng, og jeg fik kun tre timers søvn, fordi jeg skulle tidligt op og til Nicos dimission. Det var dog det hele værd. 

… Været til min Nicos dimission og fejret ham. Jeg blev så stolt, da han trådte op på den scene og modtog sit eksamensbevis. Diplomingeniør kan han nu kalde sig selv, og det er en titel han bærer med stolthed. Velfortjent stolthed, for det har ikke været let. Nico er i øvrigt den anden mand fra højre. 

… Haft en ny kjole på med en fin krave og filmet en videoblog om bøger. 

… Kigget på dryssende snefnug og et hvidt vinterlandskab. Intet beroliger mig mere. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *