Lidt mere New York

Jeg tror, langt de fleste der besøger New York, kommer hjem med en følelse af godt at kunne bo der. For byen har det hele – og ikke kun i skøre indie-butikker, obskure spisesteder og aktiviteter, men også i arkitektur og stemning. Sommetider virker det nærmest forkert at kategorisere det som én by, når alle dens bydele føles så forskellige. Som helt særskilte verdener.

I hvert fald var det den følelse, jeg blev efterladt med, da jeg besøgte byen første gang. Og nu, tredje gang. Det er en by, man kan forsvinde i. Og en by, der på en eller anden måde forsvinder ind i en.

Det var sådan en stor oplevelse at genopleve byen med Nico. Og at besøge alle de steder, jeg overså, da jeg sidst besøgte byen som 19-årig; det vidunderligt smukke New York Public Library, de store kunstværker på The Met, det fine eventyrslot midt i Central Park, de mange madboder på Chelsea Market og roen langs Hudson River på Brooklyn-siden. Åh, det var magisk. Og jeg drømmer allerede om at vende tilbage igen … Selvfølgelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *