London #4: De sidste billeder

Det er allerede ved at være længe siden. Præcis en måned, faktisk. Og alligevel sidder oplevelsen stadig i mig: jeg er stadig lige begejstret, når jeg taler om turen i Harry Potter-studios eller bladrer igennem billeder fra den solrige efterårsdag i Hyde Park. Jeg er ved at få læst de bøger, jeg købte med mig hjem fra Waterstones, og jeg har travet Odense tynd iført mit blåstribede Ravenclaw-halstørklæde. Tiden går så hurtigt. Men det ændrer jo ikke på, at oplevelsen varer ved.
Der er egentligt ikke en dybere mening med dette indlæg – jeg ville blot dele det sidste udvalg af London-billeder med jer, før det bliver håbløst uaktuelt igen. Åh, det var sådan en god ferie. Og London var så smuk i sine efterårsklæder.

 

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *