En stille weekend

Jeg har aldrig lidt af jetlag før. På trods af, jeg både har rejst til LA og Beijing og andre obskure tidszoner. Jeg har faktisk altid betvivlet, hvorvidt jetlag overhovedet eksisterede, eller om det bare var glamourøst sludder. Men nu ved jeg det. Desværre. Jetlag er bestemt ægte og ikke til at spøge med.

Jeg har følt mig ved siden af mig selv, lige siden vi kom hjem i onsdags. Sådan lidt rundtosset og i søvnunderskud. Og måske en smule sløj. Men jeg havde ikke fridage nok til at holde yderligere fri, så jeg tog på arbejde i torsdags. Og kom hjem med feber og øm hals. I dag har det forvandlet sig til en vaskeægte halsbetændelse – som uden tvivl har sneget sig ind på mig, fordi jeg var overtræt og min krop i minustilstand. Æv.

Så på trods af alle mulige gode intentioner for weekenden og hyggelige planer, sidder jeg altså her. I sofaen, omgivet af lommetørklæder og hostebolsjer. Med en kop te i hånden og en dyne omkring mig, Gossip Girl på tv’et og en kanelsnegl jeg ikke helt kan tygge. På den anden side trøster jeg mig selv med, at jeg i det mindste ikke blev syg på ferien …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *