Med et ben halvvejs ude af døren

Jeg har pakket striktrøjer og min kompakte paraply. Jeg har fundet mit pas frem og lånt min kollegas Oyster-card. Jeg har ladet mit kamera op og købt polaroidfilm. Jeg har kysset Nico farvel, og jeg har fundet mit pas frem. Og nu venter jeg bare på at tage afsted.
Om lidt tager jeg nemlig til London med min søster og min mor. Jeg har besøgt London én gang før, i år 2012, og jeg glæder mig til at tage tilbage uden at have de største turistattraktioner på min must-do og must-see liste. Denne gang er programmet langt mere løst; Tower of London er byttet ud med Harry Potter-studiet, og turen i London Eye er erstattet af shopping i Covent Garden og på Oxford Street. Det er sådan en prioritering, man lidt lettere kan tillade sig selv, når man har set byen før. Og det nyder jeg.
Vi flyver fra Billund i morgen og lander i London ved middagstid. Derefter har vi tre og en halv dag i byen, før vi flyver igen klokken alt-for-tidligt-og-næsten-nat om søndagen. Jeg glæder mig sådan.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *