Sommerferieuger

Jeg har haft sommerferie i en uge nu. Og sikke en uge; jeg har allerede fejret min 30 års fødselsdag med både stor familiefest og en lille vennefest med farverige drinks. Jeg har tilbragt regnvejrsdage med at lægge puslespil og bladre i nye bøger, og jeg har spist jordbær til morgenmad hver dag. Nico og jeg har været i Århus og besøgt både ARoS og Tivoli Friheden; og vi har været i Ebeltoft, gået i bare tæer langs vandkanten og forelsket os i byens bakkefyldte landskab og de gamle gader.

Og nu er vi tilbage i Odense igen for en stund, inden vi rejser videre. Mod det næste eventyr; mod små fynske landsbyperler og måske Sjælland, hvis vi kan få kabalen med togbus og hotel til at gå op.

Tiden går både langsomt og hurtigt, og jeg er koblet fra hurtigere, end jeg troede det muligt. Normalt tager det mig en uge at komme ned i gear og lade feriestemningen skylle ind over mig – men denne gang, ankom feriefølelsen så snart, jeg satte autosvaret på min mail. Jeg har været offline i mere end én forstand, og jeg nyder det – og glæder mig til den kommende uge og alt det, vi ikke har planlagt endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *