(Tidlig) jul i læseklubben

I lørdags, præcis én måned før jul, mødtes læseklubben til julefrokost. At finde en dato var et værre puslespil, der krævede at vi måtte flytte det traditionelle decembermøde til november i stedet. Men det lykkedes, og vi mødte til fest, farver og god mad. En måned før jul.

I år orkede ingen af os at stå for maden, så i stedet bestilte vi tapas fra Mamas Specialiteter, som vi spiste langsomt; faktisk hang vi over maden i flere timer, snackede og snakkede til vi slet ikke kunne få en bid mere ned. Hvilket egentligt var heldigt, alt taget i betragtning, eftersom ingen af os var synderligt vilde med desserten. 

Og så sad vi ellers der, og lod aften blive til nat. Drak vin og spillede pakkespil. Snakkede om tunge og fjerlette emner. Tog fjollede billeder med polaroidkameraet og de tilhørende rekvisitter. Fik blandet gode Gin&Tonics af Nico. Og skålede. Skålede for aftenen, for den ventende juletid, for hinanden, for Anne som var savnet og for de tilfældige møder og flygtige bekendtskaber, som formåede at udvikle sig til stærke venskaber. Venskaber, jeg på ingen måde vil være foruden.

Det var en smuk aften, en fin lille forsmag på julens madgilder og kærlighedsfester med nogle af de piger, jeg holder allermest af. På fredag følger den næste julefrokost, på lørdag ankommer december, og jeg er nu i tilpas julestemning til at begynde på al juleriet … 

Comments

  1. Hov, jeg troede at mit navn kom til at stå der. Det virker lidt suspekt med "unknown" :o) Jeg hedder Josefine, og jeg arbejder for et online marketing agency. Jeg tænker vi måske kan indgå i et samarbejde – men det er langt nemmere at forklare på en e-mail end her, tænker jeg. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *